Verbouwingsplannen?Contacteer ons vandaag nog!

Expertise in vloer leggen
Uw vloer is onze passie

Uw nieuwbouwwoning afwerken met een prachtige binnenvloer? Of uw huidige woning net dat tikkeltje meer geven met een nieuwe tegelvoer? Frank Baert is de vakman bij uitstek voor het leggen van vloeren in Harelbeke en omstreken.

Afwerking tot in de puntjes

Wenst u stijlvolle vloeren voor uw onderneming of woning? Verlangt u echt vakwerk waar u jarenlang van kunt genieten? Laat uw vloeren dan leggen door onze experts uit Harelbeke. Ons bedrijf heeft al jarenlang ervaring in de plaatsing van tegelvloeren en laminaat. We bieden u een uitgebreide materiaalkeuze bij onze hoogstaande leveranciers Tegelhuis en Depaepe. Uw kwaliteit is bovendien tegen een gunstig tarief verzekerd.

Ongeëvenaard professionalisme

Bij het leggen van uw vloer gaat ons professioneel personeel steeds proper en secuur te werk. Dit vertaalt zich dan ook in een sublieme afwerking conform uw verwachtingen. Weet u niet precies welke vloer het meest geschikt is voor uw woon-, werk- of eetkamer? Dan kunt u steeds bij ons terecht voor vrijblijvend professioneel advies. We volgen de laatste trends op de voet en weten perfect wat het beste bij uw stijl past. Interesse in onze diensten? Contacteer ons dan vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak om samen uw wensen en ideeën te bespreken.

 

Heeft u een vraag?

Contact

+27j
ervaring

Vrijblijvende
offertes

Advies
op maat

Kwalitatieve
materialen