Verbouwingsplannen?Contacteer ons vandaag nog!

De specialist voor verbouwen
Kwaliteit op nummer één

Frank Baert is de aangewezen parnter die u met veel enthousiasme helpt met verbouwen in Harelbeke en omstreken. Vertrouw op onze correcte service voor uw verbouwings- of renovatieproject.

Talloze opties

Reken op onze ervaren specialisten voor een zorgeloze verbouwingsperiode. Als geregistreerd aannemer uit Harelbeke staan we in voor zowel grote als kleine verbouwingen. Verandabouw, opsplitsing van kamers, en bijgebouwen behoren tot de eindeloze mogelijkheden. In samenwerking met professionele metsers brengen we uw werken voor verbouwen moeiteloos tot een goed einde.

Correcte afspraken

Verder nemen we ook de volledige afwerking van uw verbouwing graag voor onze rekening. Van vloeren tot loodgieterij, verlichting en verwarming. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, wij regelen alles, en dit aan competitieve prijzen. We hanteren een strikte planning en komen elke afspraak na. Bovendien gaan we prat op een uitstekende communicatie. Wij informeren u over het verloop van de werken en staan open voor bijkomende suggesties of vragen.

Wilt u samen met ons verbouwen? Contacteer ons dan vandaag nog voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat van uw wensen en budget. We bespreken graag samen met u uw ideeën.

 

Heeft u een vraag?

Contact

+27j
ervaring

Vrijblijvende
offertes

Advies
op maat

Kwalitatieve
materialen