Verbouwingsplannen?Contacteer ons vandaag nog!

Opritten aanleggen met stijl en uitstraling
Puur vakmanschap met oog voor detail

Dat de uitstraling van de buitenkant van uw woning grotendeels bepaald wordt door de oprit, daar zijn velen het over eens. Frank Baert helpt u dan ook graag met het aanleggen van uw oprit in Harelbeke en ruime omgeving.

Gespecialiseerd in klinkers en kasseien

Het team van Frank Baert legt een bijzondere expertise aan de dag voor het aanleggen van uw oprit, en dat merkt u. We luisteren zorgvuldig naar uw wensen en vertalen die zo snel mogelijk in uw droomoprit. Elk detail is daarbij belangrijk. Ook andere kasseiwerken, zoals het voegen van kasseistenen of bestratingen, voeren we uit met de grootste precisie. Dankzij onze jarenlange scholing en ervaring bent u zeker van sublieme resultaten.

Deskundig advies

Heeft u al een idee voor de aanleg van uw oprit voor uw woning of zaak? Of vertrouwt u liever op de professionele blik van een specialist in het vak? Op ons deskundig en eerlijk advies kunt u steeds rekenen. Omdat onze medewerkers zich continu bijscholen, vertellen ze u met veel plezier over de nieuwste trends voor opritten en terrassen.

Ruime keuze aan uitvoeringen

Voor alle binnen- en buitenvloeren werken we steeds met hoogwaardig materiaal van Tegelhuis en Depaepe. Hierdoor heeft u een ruime keuze aan afwerkingsmaterialen en stijlen, en vindt u gegarandeerd de tegel of steen die bij uw woning past. Benieuwd wat Frank Baert uit Harelbeke voor uw woning kan betekenen? Neem dan vandaag nog even contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Heeft u een vraag?

Contact

+27j
ervaring

Vrijblijvende
offertes

Advies
op maat

Kwalitatieve
materialen